Spolupráce s Českým biatlonovým svazem

Společnost Viessmann a špičkoví sportovci mají dlouhodobě společnou vizi a stejný zájem. Všem nám jde o nejvyšší výkony. My ze společnosti Viessmann jich dosahujeme důrazem na kvalitu, a to již po dobu 100 let, a sportovcům oddaně fandíme. Obdivujeme připravenost a odhodlání sportovců, kteří bojují čestně a ze všech sil. Pocit vítězství je pak tou největší odměnou za jejich píli a vytrvalost. A právě to nás spojuje se světem sportu, který aktivně podporujeme již od roku 1993.

V nastávající sezoně se společnost Viessmann dohodla s Českým biatlonovým svazem, že omezí své aktivity spojené s českým biatlonem a do budoucna se zaměří především na spolupráci s Mezinárodní biatlonovou unií (IBU).

V průběhu jedinečné spolupráce jsme se společně stali svědky fenomenálních výkonů českých sportovců a také vzestupů i pádů, které tomuto sportu vtiskly v České republice svou nezaměnitelnou tvář. Bedlivě jsme sledovali výkony nejen české špičky a olympijské reprezentace, ale i juniorů soutěžících o Žlutý trikot Viessmann.

A protože společnost Viessmann chce zůstat i v budoucnu předním inovátorem, dále rozšiřuje své aktivity a podporuje sportovce z dalších sportovních odvětví. Nadále zůstáváme partnerem zimních sportů v globálním měřítku a nově jsme se stali i oficiálním partnerem týmu Panasonic Jaguar Racing v mistrovství světa FIA Formula E, kde budeme součástí sportovních klání a svědky skvělých výkonů. Nyní stejně jako dříve u nás platí, že fandíme sportu.

Skupina Viessmann

Skupina Viessmann Group je jedním z předních mezinárodních výrobců energetických systémů. Rodinná firma založená roku 1917 zaměstnává 12 000 zaměstnanců, hromadný obrat činí 2,25 miliardy eur (2016). 54 % obratu připadá na export. Jako rodinný podnik klade firma Viessmann zvláštní důraz na zodpovědné a dlouhodobé jednání, trvalá udržitelnost je již pevně zakotvena v podnikových zásadách. Kompletní nabídka firmy Viessmann poskytuje individuální řešení s efektivními systémy a výkony od 1 do 120 000 kW pro všechny oblasti použití a veškeré energetické nosiče.